7 de septiembre de 2006


Presentació i objectius

Hola a tots, mallorquins de neixament o d'adopció, aficionats a l'astronomía, els escacs o la informàtica i robòtica (no necessariament a totes, amb una ja basta perque tenguem interessos comuns) i que siau d'Inca o de prop !!

El meu nom és Toni Celià i soc de/visc a Inca, tenc 37 "tacos" (crec que ben duits jajaja !!!!) soc casat amb un filló de dos anys i professionalment me dedic a la informàtica (desenvolupament de soft).
El meu objectiu és, inicialment, tractar de posar-me en contacte amb gent d'Inca i voltants o de la resta de mallorca que sentin una afició/interés per observar les maravelles del nostre cel nocturn, coneixer-nos i sortir plegats de tant en quant a gaudir-ne. No és necessari (encara que sí recomanable) que disposin d'equip d'observació (jo en tinc i després el presentaré).
M'interessa especialment l'observació de cel profund (galàxies, nebuloses, cúmuls,...) i aniré deixant un petit inform de cada observació realitzada. Començaré per els objectes del catàleg de Messier M1, M2 i així. Els millors dies per a l'observació seran, "si el tiempo no lo impide", els 3 ò 4 previs a la lluna nova i els 3 ò 4 posteriors. Anau consultant el blog per a veure la planificació de sortides. Quan el temps no sia bo sempre podem jugar una bona partideta d'escacs !!
Per cert, la fotografía és de la gran nebulosa d'orión cortesía de Jimmy Pérez.

Salut a tots i si coincidim en aficions no dubteu de contactar-me.

No hay comentarios: